انتصاب اعضاي کميته پيام پژوهش دانشگاه

به گزارش خبرنگار گاهنامه مونس، دکتر محسن جليليان- دکتر مصيب مظفري و دکتر امين ميرزايي با حکم دکتر غلام رضا کلوندي معاون تحقيقات و فن آوري اطلاعات به عضويت کميته پيام پژوهش منصوب شدند. لازم به ذکر است تشکيل اين کميته در راستاي سياستگذاري مرکز توسعه و هماهنگي اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي جهت گردآوري، انتشار و اشاعه نتايج حاصل از تحقيقات نظام سلامت در کشور ااست. هدف از راه اندازي اين سامانه توسط مرکز توسعه و هماهنگي اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت، انتشار سريع اخبار مستند و مبتني بر شواهد از پژوهش هاي سلامت کشور به روشي امن، صحيح و سريع، با دسته بندي هاي مناسب و براي ذينفعان و گروه هاي هدف مشخص است.

شماره اول گاهنامه مونس منتشر شد

گاهنامه مونس، نشريه تخصصي کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکي ايلام با هدف اطلاع رساني فعاليت هاي کتابخانه ها و مراکز مديريت اطلاع رساني پزشکي و منابع علمي منتشر شد.

اطلاع رساني در دنياي امروز و ارتباط با مخاطبان از اهميت بسزايي برخوردار ميباشد. در همين راستا اولين شماره گاهنامه مونس با تشريح اقدامات معاونت تحقيقات و فناوري، رتبه بندي H-Indexدانشکده هاي دانشگاه علوم پزشکي ايلام، معرفي دکتر محمد حسين بدخش به عنوان يکي از مفاخر استان ايلام منتشر شد.

مراسم توديع و معارفه سرپرست کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد دانشگاه

مراسم توديع و معارفه سرپرست کتابخانه مرکزي دانشگاه با حضور دکتر کلوندي معاون تحقيقات و فناوري، دکتر کفاشيان مدير پژوهش و کارشناسان کتابخانه مرکزي در سالن کنفرانس معاونت تحقيقات برگزار گرديد.

در اين مراسم مسئولان مذکور از زحمات سرپرست سابق آقاي دکتر امين ميرزايي تقدير و آقاي دکتر استاک بعنوان سرپرست جديد کتابخانه مرکزي انتخاب و براي وي آرزوي موفقيت نمودند.

برگزاري نمايشگاه تخصصي کتب علوم پزشکي همزمان با آغاز سال تحصيلي جديد

به مناسبت فرا رسيدن سال تحصيلي جديد، نمايشگاهي از کتاب‌هاي درسي دانشگاهي از تاريخ 13الي 17مهر 1398 در محل کتابخانه مرکزي ومرکز اسناد دانشگاه برگزار ميباشد.

برگزاري کارگاه آموزش بخشهاي مختلف کتابخانه مرکزي

کارگاه آموزش بخشهاي مختلف کتابخانه مرکزي از جمله آموزش منابع کتابخانه ديجيتال پزشکي، منبع ياب، پورتال، ميز امانت و... با حضور کتابداران دانشکده ها و بيمارستان ها در تاريخ 98/06/26 در محل کتابخانه مرکزي برگزار گرديد.