برگزاري جلسه پايش برنامه عملياتي کتابخانه هاي دانشگاه

روز سه شنبه 18 تيرماه 98 جلسه اي با حضور سرپرست کتابخانه مرکزي و مسئولين کتابخانه هاي تابعه به منظور هم انديشي درباره روند پايش برنامه عملياتي کتابخانه هاي دانشگاه در محل کتابخانه مرکزي برگزار گرديد. در اين جلسه کارشناسان مشکلات و راهکارهاي لازم جهت انجام هرچه بهتر پايش برنامه عملياتي ارائه دادند.

پيام تبريک سرپرست کتابخانه مرکزي به مناسبت عيد سعيد فطر

سرپرست محترم کتابخانه مرکزي دانشگاه جناب آقاي دکتر امين ميرزايي طي پيامي عيد سعيد فطر را تبريک گفتند.

متن پيام:

اللهم اهل الکبرياء و العظمه...

سپاس آن داناي بي نياز را که لطف و کرمش را بر ما بندگان تمام نمود و نعمت حضور بر خوان ضيافتش را در ماه صيام به ما ارزاني داشت.

اينجانب  فرارسيدن عيد سعيد فطر را به تمامي مسلمانان جهان به ويژه همکاران و دانشجويان عزيز و ارجمند تبريک و تهنيت عرض نموده از خداوند منان قبولي طاعات و عبادات در ماه رمضان و توفيق مجدد درک اين ماه شريف را براي همگان مسألت دارم.

امين ميرزايي

سرپرست کتابخانه مرکزي دانشگاه

جلسه هم انديشي شيوه نامه اجرايي کتابدار باليني

روز يکشنبه مورخ 98/2/15 جلسه اي به منظور هم انديشي درباره شيوه نامه ي اجرايي کتابدار باليني در دانشگاه علوم پزشکي ايلام، در محل کتابخانه مرکزي دانشگاه برگزار گرديد. در اين جلسه سرپرست کتابخانه مرکزي جناب آقاي دکتر ميرزايي به همراه جمعي از کتابداران به بحث و تبادل نظر درباره راههاي اجرايي کردن کتابدار باليني در بيمارستانهاي شهرستان ايلام پرداختند.

اطلاعيه نمايشگاه بين المللي کتاب تهران

برگزاري سي ودومين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران

سي و دومين  نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از تاريخ 4لغايت 14ارديبهشت 1398در محل مصلي امام خميني (ره) برگزار مي شود.براي دسترسي به آخرين اخبار نمايشگاه ، ليست كتابها و درخواست منابع مي توانيد به لينكهاي زير مراجعه كنيد.

نمايشگاه بين المللي کتاب تهران

ليست ناشران و كارگزاران

فرم الكترونيكي پيشنها خريد كتاب

سامانه ثبت نام بن كتاب دانشجويي

ارائه نظرات و پيشنهادات شما، كتابخانه مركزي را در تأمين منابع مناسب ياري خواهد كرد

منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم.

Email:centlib@medilam.ac.ir

شرکت در دومين همايش مديران اطلاع رساني پزشکي و منابع علمي دانشگاههاي علوم پزشکي کشور

دکتر امين ميرزايي سرپرست کتابخانه مرکزي و مرکز اسناد دانشگاه در دومين همايش مديران اطلاع رساني پزشکي و منابع علمي دانشگاههاي کشور که در تاريخ 15 اسفند در دانشگاه علوم پزشکي تهران برگزار گرديد، شرکت نمودند. در اين همايش ضمن گزارش فعاليت هاي مرکز اطلاع رساني پزشکي و توسعه منابع علمي در سال 97 و برنامه هاي آتي که در سال 98 انجام خواهد شد، ماموريت هاي ده گانه اي به منظور بهبود منابع پزشکي و اطلاعاتي معرفي شد.

همچنين مقرر شد هرکدام از دانشگاههاي کلان   مناطق ده گانه، يک ماموريت را درقالب يک طرح پژوهشي طراحي و تدوين کنند. ضمنا ماموريت منطقه 3 آمايشي "ايلام، کرمانشاه، همدان و کردستان" تحت عنوان تدوين شيوه نامه اجرايي کتابدار باليني معرفي شد که بايستي تا پايان سال 98 اين طرح به اتمام برسد