برگزاري نمايشگاه تخصصي کتب علوم پزشکي همزمان با آغاز سال تحصيلي جديد

به مناسبت فرا رسيدن سال تحصيلي جديد، نمايشگاهي از کتاب‌هاي درسي دانشگاهي از تاريخ 13الي 17مهر 1398 در محل کتابخانه مرکزي ومرکز اسناد دانشگاه برگزار ميباشد.

برگزاري کارگاه آموزش بخشهاي مختلف کتابخانه مرکزي

کارگاه آموزش بخشهاي مختلف کتابخانه مرکزي از جمله آموزش منابع کتابخانه ديجيتال پزشکي، منبع ياب، پورتال، ميز امانت و... با حضور کتابداران دانشکده ها و بيمارستان ها در تاريخ 98/06/26 در محل کتابخانه مرکزي برگزار گرديد.

برگزاري کارگاه آموزش بخشهاي مختلف کتابخانه مرکزي

کارگاه آموزش منابع کتابخانه ديجيتال پزشکي و سامانه منبع ياب، پورتال، زيرپورتال، نحوه عضويت و.... با حضور کتابداران دانشکده ها و بيمارستان ها ي تابعه  در تاريخ 1398/06/026 در محل کتابخانه مرکزي برگزار شد.

آموزش توسط واحدهاي مختلف کتابخانه

در راستاي همکاري با ساير کتابخانه ها و امور پژوهش بيمارستانهاي دانشگاه، کليه امور مربوط به بخشهاي علم سنجي، پرتال، زيرپرتال و سفارشات کتابخانه مرکزي دانشگاه،  توسط کارشناسان بخشهاي مزبور به کارشناس اعزامي از کتابخانه بيمارستان شهيد مصطفي خميني آموزش داده شد.

کارگاه آموزشي جستجو در پايگاههاي اطلاعاتي باليني up To date , Clinical key

کارگاه آموزشي جستجو در پايگاههاي اطلاعاتي باليني Up To dat , Clinical Key دوشنبه مورخ 1398/06/04 براي دانشجويان رشته پزشکي در محل سايت انفوراتيک بيمارستان شهيد مصطفي خميني ساعت 12 تا 14 بر گزار گرديد.